Naše pivo – Brauhaus pivara

Najbolja zanatska pivara u Novom Sadu!

Naše pivo

craft beer in novi sad

Naša piva prave se isključivo od vode, ječmenog i pšeničnog slada, kvasca i hmelja, bez ikakvih veštačkih dodataka, bez konzervansa. Sva piva su nefiltrirana. Zbog strogog pridržavanja odredbi nemačkog zakona o čistoti piva, naše pivo zadržava sve hranjive sastojke. Drugim rečima – od našeg piva glava ne boli!

Probajte pa se uverite sami!

U Brauhaus pivari trenutno se proizvode sledeća piva:

Brauhaus Svetlo – 4.8% vol.

Pivo napravljeno veštom kombinacijom tri vrste slada: pilsner, cara i mahagoni slada. Zahmeljeno sa tri vrste hmelja, izbalansirane arome. Proizvedeno po tradiconalnoj nemačkoj recepturi.

craft piva novi sad
Brauhaus Svetlo pivo OG-12ºP BU-22

Brauhaus Crno – 5.0% vol.

Za proizvodnju ovog izuzetnog piva koriste se četiri vrste slada i tri vrste hmelja. Pivo spada u lager piva, zaokruženog, punog ukusa i specifične arome.

crno craft pivo
Brauhaus Crno pivo OG-12ºP BU-24

Brauhaus ALE (Bavarian bitter) – 5.6% vol.

 

Najbolji od svih Ale piva! Brižljivo birani sladovi specijalne arome i boje. Pored redovnih vrsta hmelja (četiri vrste) pivo je dodatno “suvo” hmeljeno. Ove kombinacije mu daju zaokružen miris i ukus i karakterističnu boju. Jedan od retkih nefiltriranih Ale-ova.

brauhaus ale
Brauhaus Ale (Bavarian bitter), OG-13ºP BU-28

Brauhaus Pšenično – 4.8% vol.

Pivo za osveženje. Napravljeno od pilsner i pšeničnog slada. Izuzetne svežine i arome (citrus) koja potiče od specijalnog kvasca i hmelja.

pšenično kraft pivo
Brauhaus Pšenično OG – 11.5ºP BU-20

Brauhaus Ginger – 5.0% vol.

Namenjen ljubiteljima aromatičnih piva. Pored slada i hmelja sadrži i poseban sirup od đumbira – sirup dobijen kuvanjem sirovog đumbira sa dodatkom meda i cimeta.

đumbir pivo brauhaus
Brauhaus Đumbir pivo OG-12ºP BU-22